E-Shop

Varför arbetar du på Hemglass?

Det är roligt att jobba på Hemglass! Möt några av våra duktiga säljare.

 
  

Lennart Bohman i Hemglass Göteborg


Lennart kör Hemglassbil i Göteborgsområdet. Efter 9 år som Hemglassäljare säger Lennart att han fortfarande älskar sitt arbete. ”Det är roligt att komma till jobbet, varje dag.” Det som Lennart tycker är roligast är att prata med sina kunder eftersom alla är så positiva. Att arbeta ute, köra Hemglassbil och få njuta av frisk luft gillar Lennart. 


Lennart är glassälskare och har svårt att välja en favorit.
 

Klicka här för att ansöka online
 


Stefan Johansson i Hemglass Jönköping


Mina kunder är viktigast av allt. Utan dem så finns vi inte.


Jag tycker att detta sättet att jobba på passar mig bra. Det är viktigt att vara sig själv och att lära sig sina kunder. Arbetet är fritt, jag kan påverka och utveckla det för att nå resultat.


Inställningen till arbetet är mycket viktig Jag vill nå mål och kunna utveckla. Genom att själv vara förberedd, sätta upp egna små mål varje dag så ökar motivationen och man kan öka sin prestation. (Se inga hinder, se möjligheter, då lyckas man). Genom att jag är målmedveten och sätter egna krav på det mesta gör att jag lättare lyckas. Lyckas jag inte fullt ut så måste jag själv hitta en lösning. Det känns som en ny utmaning varje dag.


Det är alltid kul med en ny dag eftersom det alltid händer någonting nytt. Jag tror inte jag skulle kunna få känna denna speciella känsla med något annat arbete. Kul att få möta kunder i deras hemmamiljö och erbjuda unik service med bra produkter Eftersom vi som arbetar här som säljare är duktiga på olika saker, är det viktigt att vi automatiskt delar med oss av våra idéer och ger råd till varandra.


Viktigt att vara positivt inställd. Det smittar av sig. 
 

Klicka här för att ansöka online

 

Rebecka Larsson i Hemglass Halmstad


Jag har jobbat på Hemglass i Halmstad sedan våren 2005.


I mitt jobb som säljare får jag syssla med det bästa jag vet, jobba med försäljning och träffa mycket folk. Tänk att få betalt för att köra runt och prata med människor dagarna i ända, bättre kan det inte bli!


Jag tycker det är roligt att företräda min arbetsgivare och att personifiera Hemglass, för kunderna är det ju jag som är Hemglass! Andra fördelar med mitt jobb är självständigheten och ansvaret att själv bygga upp och utveckla mina turer – resultatet märks ju ganska fort om jag gjort ett bra jobb. Samtidigt har jag alltid mina kollegor och min chef att luta mig mot i mitt arbete med turerna och försäljningen.


Hemglass Halmstad är ett ganska litet säljkontor och det gör att vi lätt kan hjälpas åt för att nå resultat, vi bollar och diskuterar det mesta som rör vårt arbete ute i Hemglassbilarna. För samtidigt som det är ett individuellt arbete så är ”vi” det viktigaste, utan laganda kommer man inte långt.
 

Klicka här för att ansöka online 

 

 

Hvornår kommer isbilen
Kundklubb
Personuppgifter     Legal disclaimer