Jobba på Sveriges glassigaste företag

Vill du ha kul på jobbet? Då är Hemglass platsen för dig. Vi jobbar med att leverera glädje till hela landet, och vi har roligt medan vi gör det.

Hemglass är ett av Sveriges mest igenkända varumärken. Många har en alldeles egen relation till glassbilen och dess välkända melodi. Vill du själv vara en del av detta, ha kul på jobbet, och tillsammans med oss göra människor glada? Vilken tur, för då verkar det som du har kommit rätt. Nedan ser du våra lediga tjänster.

Möt din framtida Hemglass-kollega!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos Hemglass? Det berättar gärna Ludde, Emma och Nassim för dig. Här kan du läsa intervjuer med några av alla oss som jobbar på Hemglass.

Läs mer om hur Ludde gör när han säljer glass, hur roligt Emma tycker det är att träffa sina stammisar eller hur det gick för Nassim på första jobbdagen!   


Rekrytering hos Hemglass

8 steg till att bli en del av
Hemglass-teamet!

Frågor och svar

Vanliga frågor om rekrytering och jobbet hos Hemglass

Det bästa med att jobba hos Hemglass!

Om Hemglass

Hemglass startades 1968 av Eric Ericsson och Anders Gavlevik. De hade en enkel idé: Leverera glass direkt från fabrik till kundens dörr. Redan den 23 september samma år rullade den första glassbilen ut. 2018 firade vi 50 år och uppdraget är fortfarande samma: Vi ska leverera glass och glädje till hela Sverige. Idag har vi en rikstäckande distribution med 28 säljdepåer som drivs av egna företagare. Med över 400 anställda och cirka 300 glassbilar säljer vi glass på ungefär 150 000 platser. När du jobbar hos Hemglass blir du en naturlig del av vår vision, att göra Sverige till en glassigare plats.